Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 11 až 20 z celkem 52 článků.
797_20220505_143631.jpg

Rozhovor s Andreou Dernerovou: Pořád jsem ze sestupu smutná, moc mě to mrzí

Anketu o nejlepší březnový gól vyhrála Andrea Dernerová! Její výstavní branka ve vítězném utkání play-down proti Mladé Boleslavi získala nejvíce hlasů. Stálice brněnského florbalu v rozhovoru hovoří o pocitech po neudržení nejvyšší soutěže, návratu do extraligového tempa a o tom, zda se v následující sezoně znovu objeví na palubovkách.

772_20220315_092706.jpg

Hráčka měsíce Barbora Marková: Série s Bulldogs bude fyzicky i psychicky náročná

Byli jsme svědky rekordní bitvy o nejlepší hráčku měsíce! Trenéři A-týmu tentokrát vybrali trojici Barbora Marková, Kateřina Vokálová a Monika Zimolová a ukázalo se, že se trefili do černého. Tyto hráčky totiž zjevně mají velkou fanouškovskou základnu a o výhru v anketě se tak svedl velký boj. Nakonec zvítězila Barbora Marková, která získala rekordních 53 hlasů!

710_20211207_094041.jpg

Židenice jsou klub, do kterého jsem chtěla směřovat již delší dobu, říká nejlepší hráčka měsíce Anna Kratochvílová

Tak to teda bylo těsné! Instagramovou anketu o nejlepší hráčku měsíce listopadu rozhodl pouhý jeden jediný hlas! V listopadu o ocenění usilovaly Anna Kratochvílová, Jitka Drápalová a Natálie Janečková. Právě Janečková dlouho vedla, ale pár hodin před koncem se anketa zvrátila v prospěch první jmenované Anny Kratochvílové. Brankářce A-týmu žen jsme tak tradičně položili několik otázek.

703_20211128_200852.jpg

Kluby finance potřebují, naše spolupráce mi dělá radost, říká v rozhovoru partner klubu Ing. Adam Placr

Během letní přestávky představil Florbal Židenice nový přírůstek mezi partnery – společnost INSIA. Spolupráce funguje na více frontách. Nejen, že INSIA klubu darovala finanční příspěvek, ale vyhradila také experta na pojištění a finance Ing. Adama Placra, který je k dispozici členům klubu a rodičům, aby pomohl s případným zajištěním nejen finančního poradenství. Z každé uzavřené smlouvy navíc klub získává provizi, což je další velká přidaná hodnota a podtrhuje, že se jedná o smysluplnou spolupráci. Přinášíme vám další rozhovor, tentokrát se zmíněným panem Placrem. Přečtěte si, jak dlouho už patří mezi špičku ve svém oboru, jak konkrétně vám může pomoci a třeba také to, jaký sport dělá nejraději!