Junioři a dorostenciČlánky

Zobrazeno 11 až 15 z celkem 15 článků.
migrated_469.jpg

Dva kruté debakly pro juniory

K dalším dvěma utkáním nastoupili junioři na sportovní hale v Tuřanech proti Zlínu a Vsetínu. V obou utkáních však bohužel tahali za kratší konec provazu, a nakonec schytali dva debakly.

migrated_461.jpg

Dorostenci remizovali s Hattrickem, na Blansko nestačili

Žideničtí dorostenci odehráli další turnaj. Tentokrát se ve Slavkově střetli s rezervním týmem Hattricku a s Blanskem. Z tohoto dvojzápasu nakonec vybojovali pouze bod. Důležitější však je pozitivní progres týmu a jeho celkové herní pojetí.

migrated_453.jpg

Junioři získali z tuřanského dvojzápasu bod

Další turnaj v rámci 2. ligy juniorů se odehrál v brněnských Tuřanech. Židenice se utkaly s TROOPERS a Aligators. Junioři dokazují, že se pod novým trenérským duem Havelka – Šmerák zvedají, tentokrát to však stačilo pouze na bod.

migrated_441.jpg

Dorostenci přivezli z Dolních Bojanovic tři body

Ke druhému turnaji vycestovali žideničtí dorostenci do Dolních Bojanovic, kde bojovali proti Slavkovu a domácím Orlům. Oba zápasy byly velice vyrovnané, ale nakonec se Draci vrátili zpět do Brna se třemi získanými body.

migrated_436.jpg

Junioři opět tříbodoví

K dalšímu turnaji vyrazili junioři do nedaleké Kuřimi, kde se utkali s Valašským Meziříčím a Kroměříží. V obou utkáních byli žideničtí borci papírovými favority, ale na plný počet bodů nakonec nedosáhli.