Mladší žákyně a elévkyČlánky

Zobrazeno 11 až 16 z celkem 16 článků.
migrated_479.jpg

Mladší žákyně se nadále vezou na vítězné vlně

K dalším utkáním mladší žákyně nemusely zajíždět daleko, v Brně se utkaly se stejnými soupeřkami jako obvykle, tedy s Aligators, Znojmem, Bulldogs a Hornets. Žákyně potvrdily výbornou formu a neztratily ani bod.

migrated_470.jpg

Přípravka i elévky opět vyrazily do boje

Tři týmy přípravky i družstvo elévek odehrály během uplynulého víkendu další porci zápasů. K hodnocení turnaje se kromě trenérů jednotlivých kategorií přidala i hráčka přípravky Jasmínka Dufková. Jak hodnotila víkendové zápasy?

migrated_459.jpg

Souhrn víkendových zápasů přípravek a elévek

I jedni z nejmenších zástupců Židenic měli o víkendu o zábavu postaráno. Přípravka se vydala na turnaj do Letovic a na brněnský Hattrick, elévky odehrály své další zápasy na hale SportPoint. Jak se jim dařilo?

migrated_448.jpg

Další úspěšný turnaj mladších žákyň

Výprava mladých Dračic odcestovala k turnaji do Znojma. Na místní sportovní hale se utkala s Bulldogs, domácím Znojmem, brněnským Hornets a Aligators a vybojovala hned tři vítězství.

migrated_445.jpg

SportPoint byl svědkem sourozeneckých soubojů

Na brněnském SportPointu odehrály své zápasy týmy přípravek a elévek. Jednalo se o velmi pikantní a zajímavý turnaj, ve kterém na sebe narazily hned dvě sourozenecké dvojice, sestry Stejskalovy a sourozenci Škorpíkovi.