JuniorkyČlánky

Zobrazeno 31 až 34 z celkem 34 článků.
migrated_522.jpg

Pražská utkání juniorkám nevyšla. V play-off narazí na šestou Plzeň

V oslabené sestavě způsobené jarními prázdninami vyjely juniorky na dvojutkání do Prahy. V sobotu se po obědě postavily silným Bohemians a v neděli dopoledne nastoupily proti Black Angels. Obě střetnutí juniorkám výsledkově nevyšly, a tak se do Brna vrátily s prázdnou. V následném losování si Dračice vybrala Slavia Plzeň, se kterou o víkendu svedou souboj o čtvrtfinále.

migrated_511.jpg

Juniorky i podruhé v sezóně prohrály městské derby

Netradičně pouze jeden zápas měly na programu juniorky během uplynulého víkendu. Nebyl to však ledajaký zápas. Na domácí hale VUT se totiž utkaly s brněnským konkurentem Bulldogs. V oslabené sestavě nakonec juniorky svému soupeři nedokázaly vzdorovat, a podruhé v sezóně v derby prohrály.

migrated_506.jpg

Proti Jablonnému a Jihlavě vybojovaly juniorky pět bodů

Juniorky odehrály během uplynulého víkendu další dva zápasy 1. ligy juniorek, tentokrát se na domácí půdě utkaly s týmy TJ Jablonné nad Orlicí a FBŠ Jihlava. Obě utkání byly poměrně vyrovnané, ale nakonec se z bodů radovaly židenické Dračice.

migrated_503.jpg

Židenická mládež vyrazila na PFC 2020

Mládežnický florbalový turnaj Prague Floorball Cup je rok od roku oblíbenější akcí, na kterou zajíždí spousta mládežnických družstev. Stejně jako v předchozích letech vyrazila do Prahy i řada židenických týmů, konkrétně elévky, elévové, mladší žákyně, mladší žáci, starší žáci, dorostenci, dorostenky a také juniorky. V tomto souhrnu se dozvíte, jak si jednotlivé kategorie vedly a které týmy vybojovaly medaile.