PřípravkaČlánky

Zobrazeno 21 až 28 z celkem 28 článků.
546_20201208_103116.jpg

Udělejte o kolečko víc, vyzývá Liga vozíčkářů a florbalový oddíl K1 Florbal Židenice. Společným projektem pomohou rehabilitaci hendikepovaných

Liga vozíčkářů, která již 30 let pomáhá lidem s fyzickým a kombinovaným postižením, zahájila sociální projekt Rehabilitace s odborným fyzioterapeutem pro osoby s fyzickým a kombinovaným postižením. Nyní spojila síly s brněnským florbalovým oddílem K1 Florbal Židenice a vytvořila dlouhodobý projekt s názvem O kolečko víc.

505_20200917_142415.jpg

Dráčata se o víkendu zúčastnila několika mládežnických turnajů

Hned na tři turnaje vyrazilo několik židenických mládežnických družstev během uplynulého víkendu. Elévové, mladší žáci, starší žáci, elévky a mladší žákyně vyrazili na oblíbený JUNIOR SOKOL Cup do Pardubic, mladší žákyně společně se staršími žákyněmi putovaly ještě do Jihlavy a přípravka se zúčastnila TROOPERS CUPU.

496_20200717_143016.jpg

SALMING hlavním partnerem Dračí výzvy

Letošní sezona bohužel skončila předčasně kvůli koronavirové pandemii. Abychom hráče i hráčky udrželi v tempu a v kondici, připravili jsme si ve spolupráci s hráčkami A-týmu a trenéry sérii videocvičení s názvem Dračí výzva. Po 12 trénincích a 7 speciálních výzvách jsme Dračí výzvu na chvíli pozastavili, abychom ji mohli znovu spustit v ještě atraktivnějším hávu. A ten moment nastal právě teď! Ve spolupráci se společností SALMING jsme si totiž pro vás připravili novou sérii dílů a tentokrát o hodnotnější ceny.

479_20200411_174013.jpg

Zapoj se do Dračí výzvy

Florbalová sezona skončila předčasně. Sportovní haly a tělocvičny zejí prázdnotou, a nejen sportovci musejí v rámci opatření zůstat doma. Abychom se i nadále udržovali ve formě a v kondici, nezbývá nám nic jiného než využít domácího prostředí. Udělejte si prostor, chopte se florbalky a pusťte se s námi do Dračí výzvy!

476_20200411_172725.jpg

Přípravka sbírala další zkušenosti na Čejkovické

Další turnaj má za sebou přípravka. Na domácí půdě ZŠ Čejkovická se proháněly všechny čtyři židenické družstva v kategorii přípravek - Black, Blue, Red a Girls. Za elévky si kvůli marodce odbylo premiéru několik děvčat z přípravky i základních škol.

migrated_514.jpg

Bacha, letí míček!

Brankáři a brankářky jsou na to zvyklí. Míček létá vysokou rychlostí na jejich hlavu a oni neuhnout. Jenže bez masky, která chrání jejich obličej před ránou míčkem, by si ale jenom těžko klekli do branky.

migrated_507.jpg

Přípravka vyrazila na další turnaje, elévky dominovaly v Letovicích

Jedni z nejmladších zástupců židenického klubu vyrazili na další turnaje, tentokrát do Znojma a Letovic. Soupisky všech družstev výrazně ovlivnila novoroční marodka a také lyžařská sezóna, přesto si přípravka vedla velmi dobře. Stejně tak elévky, které zvítězily ve všech utkáních a pokračují tak po PFC v dobrých výkonech.