Zobrazeno 1 až 10 z celkem 20 článků.
494_20200715_131326.jpg

I přes patrný progres pořád nejsme tam, kde bych si přál být, říká nový kondiční trenér mládeže Jaroslav Čížek

Mládežnické kategorie zažívají oproti dřívějším sezonám velkou změnu. Dorostenky, juniorky, dorostence a juniory si totiž pod svá křídla vzal kondiční trenér Jaroslav Čížek, který do Židenic dorazil v průběhu letošní sezony. Co je jeho cílem u mládeže, ale také u mužského týmu, prozradil v následujícím rozhovoru.

486_20200603_152404.jpg

V příští sezoně chceme zabojovat o postup, hlásí vedoucí mužů Filip Zelníček

Velká neznámá. Tak se vloni v létě dala označit nadcházející sezona mužů. Tým si prošel několika výraznými změnami, a tak bylo otázkou, jak si v dalším ročníku povede. Pořekadlo „všechno zlé je k něčemu dobré“ se však potvrdilo i v tomto případě. Muži po letní přeměně ožili a v Jihomoravské lize se nakonec umístili na 5. příčce.

479_20200411_174013.jpg

Zapoj se do Dračí výzvy

Florbalová sezona skončila předčasně. Sportovní haly a tělocvičny zejí prázdnotou, a nejen sportovci musejí v rámci opatření zůstat doma. Abychom se i nadále udržovali ve formě a v kondici, nezbývá nám nic jiného než využít domácího prostředí. Udělejte si prostor, chopte se florbalky a pusťte se s námi do Dračí výzvy!

474_20200411_172126.jpg

Jak hodnotí devátý turnaj a celou sezónu mužů samotní hráči? Zeptali jsme se vedoucího družstva Filipa Zelníčka

Muži mají za sebou už devátý turnaj. Po výhře nad Skurut Hai a prohře s rezervou Hornets se drží na 5. místě jihomoravské ligy mužů, ale před svými soupeři mají minimálně 2 zápasy k dobru. Jak hodnotí uplynulý turnaj, sezónu jako takovou, ale také pozici vedoucího mužstva Filip Zelníček? Odpovědi nejen na tyto otázky se dozvíte níže v obsáhlém rozhovoru.

migrated_517.jpg

Muži dovezli z Dolních Bojanovic pouze bod, měli však na víc

Po nevydařeném turnaji v Morkovicích, měli muži možnost nápravy první únorový den, kdy zajížděli do vzdálených Dolních Bojanovic. Zde se utkali v derby s rezervním týmem Gullivers Brno, se kterým během sezóny navíc pravidelně trénují, takže o náboj nebyla nouze, a domácím celkem z Bojanovic. V obou utkáních mohli muži pomýšlet na zisk tří bodů, bohužel ve finále z toho byl pouze jeden.

migrated_513.jpg

V Morkovicích se mužům nedaří, ani na podruhé na místní hale nebodovali

Žideničtí muži vyrazili třetí lednovou neděli do vzdálených, a ne příliš oblíbených Morkovic bojovat o další body do tabulky. Po posledním turnaji překonali loňský bodový zisk za celou sezónu a hladoví po bodech chtěli navázat další výhrou proti poslednímu Slavkovu a prvním Ivanovicím. Předchozí vzájemné klání s Ivanovicemi se konalo taktéž v Morkovicích, kde muži na svého soupeře brankově nestačili a podlehli 2:6. První zápas proti Slavkovu proběhl ve Slavkově na malé hale těsně před Vánoci, kde Židenice ve velmi dlouhém zápasu přehráli Slavkov v poměru 6:4.

migrated_500.jpg

Muži po svátcích vybojovali 6 bodů

Jak na Nový rok, tak po celý rok? Muži nelenili a hned první víkend v roce 2020 vyrazili reprezentovat židenické barvy na domácí halu VUT, kde se utkali s Bulldogs B a Zastávkou. S oběma soupeři si stejně jako v první polovině sezóny poradili, a vyválčili tak plný počet bodů.