Zobrazeno 11 až 20 z celkem 20 článků.
migrated_495.jpg

​Muži opět bodovali

V sobotu 7.12. odehráli muži páté dvojkolo zápasů, a tím se přehoupli přes první polovinu sezony. V té nasbírali 15 bodů za 5 výher, a drží tak 5. místo v tabulce z celkových. Naposledy se postavili týmům VSK VUT Skurut Hai Brno a FBC Slavkov. 

migrated_477.jpg

Vítězná série mužů skončila

Mužský tým se v sobotu dopoledne představil poprvé v sezóně na domácí hale VUT CESA Brno, kde se v prvním zápase střetl s rezervním týmem prvoligového Sokol Brno I EMKOCase GulliversB a o chvíli později s týmem TJ Hodonice. Oba týmy se v zápasech mohly opřít o řadu hráčů, kteří mají zkušenosti s vyššími florbalovými soutěžemi a domácí obraně se často nedařilo uhlídat technicky vyspělejší hráče, kteří využívali vytvořené příležitosti. Po čtyřech výhrách v řadě, tak museli muži přijmout porážky 1:7 a 1:4. Střelcem obou židenických branek byl Jan Duda, který stihl vyléčit zranění z minulého turnaje.

migrated_462.jpg

Muži ulovili posilu z 1. ligy

Muži vstoupili po letní obměně do nové sezóny velmi dobře a po šesti zápasech se díky zisku 12 bodů vyšplhali až na průběžné 3. místo v tabulce Jihomoravské ligy. I přesto se klub nadále poohlížel po kvalitních posilách a jednu výraznou se mu podařilo ulovit z prvoligových Petrovic. Do Brna totiž zamířil Marcel Lázók.

migrated_452.jpg

Muži si připisují dalších 6 bodů

Uplynuly dva týdny a na muže čekal další turnaj, na kterém jim byly soupeřem týmy Orel Dolní Bojanovice a Aligators Orel Šlapanice U21 C. Muži navázali na výborné výkony z minulého turnaje a opět získali maximální počet bodů.