Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1 až 10 z celkem 52 článků.
1088_20231112_091128.jpg

Zápasy špatné nejsou, jen by to chtělo získat nějaké ty body, míní hráčka měsíce Anna Klvačová

Na našem Instagramu jsme nechali fanoušky hlasovat v tradiční anketě o hráčku měsíce. Nominované Petru Bílou a Jitku Drápalovou suverénně porazila Anna Klvačová, pro níž hlasovali fanoušci nejvíce. Mladičká obránkyně, která zatím nastupuje i v týmu juniorek, se tak podrobila našemu rozhovoru a my vám přinášíme i malý náhled do jejího soukromí.

983_20230414_091559.jpg

Exkluzivní rozhovor s trenérem áčka žen Jiřím Starým - 2. část

Židenice jsou opět extraligové. Jak krásně tohle zní! Ženský A-tým splnil předsezonní cíl a pouhý rok od sestupu se vrací mezi florbalovou smetánku. Velký podíl na návratu týmu do Extraligy má hlavní trenér Jiří Starý, se kterým vám přinášíme exkluzivní rozhovor. Na včerejší první část navazuje dnešní druhá várka rozhovoru.

982_20230414_084808.jpg

Exkluzivní rozhovor s trenérem áčka žen Jiřím Starým - 1. část

Židenice jsou opět extraligové. Jak krásně tohle zní! Ženský A-tým splnil předsezonní cíl a pouhý rok od sestupu se vrací mezi florbalovou smetánku. Velký podíl na návratu týmu do Extraligy má hlavní trenér Jiří Starý, s nímž vám přinášíme exkluzivní rozhovor. Tady je první část povídání. Přejeme příjemné čtení!

938_20230211_202129.jpg

Na play-off se připravujeme od začátku sezony, přiznává hráčka měsíce ledna Zuzana Žampachová

Na Instagramu jste mohli téměř týden hlasovat o nejlepší hráčku měsíce ledna. A byl to obrovský boj! Nejprve se do vedení dostala Zuzana Žampachová a vypadalo to, že v anketě s přehledem zvítězí. Následovala ale smršť hlasů pro Moniku Zimolovou, která svou spoluhráčku v hlasování předběhla. Na Instagramu se ale zčista jasna zjevila velká fanouškovská základna Zuzky Žampachové, která se tak vrátila do vedení a stala se nejlepší hráčkou ledna!