JuniorkyČlánky

Zobrazeno 11 až 16 z celkem 16 článků.
migrated_497.jpg

Juniorky ukončily sérii proher a doma získaly 6 bodů

Pět porážek v řadě. Takovou bilanci měly juniorky během listopadu. Černou sérii chtěly ukončit o víkendu, kdy se na domácí hale VUT utkaly v sobotu s Plzní a v neděli s Panthers Praha.

migrated_486.jpg

Brněnský souboj juniorek ovládl celek Bulldogs

Ani tentokrát to nevyšlo. Juniorky prohrály čtyřikrát v řadě, což chtěly odčinit právě v brněnském duelu s Bulldogs Brno. Počítat mohly i s hráčkami, které pravidelné nastupují v extraligovém týmu žen, ale ani to k bodům nepomohlo. Derby tak ovládly Buldočky, které za Židenicemi zaostávají už pouze o bod.

migrated_482.jpg

Juniorky o víkendu podlehly Tatranu i Litvínovu

K dalšímu výjezdu vyrazily juniorky do Čech. V sobotu se utkaly s favorizovaným Tatranem Střešovice a v neděli zavítaly do Litvínova. Několik absencí se bohužel na výkonu týmu projevilo, juniorky nakonec domů nepřivezly ani bod.

migrated_465.jpg

Juniorky na pražské soupeřky nestačily

Dva náročné duely čekaly na židenické juniorky o uplynulém víkendu. V sobotu se na palubovce VUT ukázal lídr tabulky Chodov, v neděli pak loňský mistr Ivanti Tigers. Oslabené juniorky bojovaly, ale silnějším soupeřkám nakonec vzdorovat nedokázaly.

migrated_454.jpg

Tři body pro juniorky

Během uplynulého víkendu dorazily na palubovku sportovní haly VUT hned dva ostravské celky. V sobotu se židenickým juniorkám postavily Vítkovice a v neděli FBC. Juniorky neodehrály špatná utkání a nakonec získaly tři body. 

migrated_442.jpg

Výlet do Liberce a Mladé Boleslavi juniorkám nevyšel

Juniorky se o uplynulém víkendu vydaly na sever Čech, kde postupně změřily síly s Libercem a Mladou Boleslaví. Mladý tým doplněný dorostenkami bohužel na své soupeřky nestačil a z výjezdu nepřivezl ani bod.